Rodi

Unieke zomerse fotoshoot bij MediaMarkt
Deelnemers maken kans op Canon G7X of Samsung S8

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Wie wil dat nou niet; een zomerse fotoshoot, leren hoe de beste foto's te maken zijn met een vlogcamera of smartphone en tegelijk kans maken op dé vlogcamera Canon G7X of de smartphone Samsung S8? Kom dan naar MediaMarkt Heerhugowaard! Samen met de Instagram influencer Groovypat organiseert de elektronicagigant zaterdag 29 en zondag 30 juli een unieke fotoshoot in de winkel. Groovypat is een fotograaf die gespecialiseerd is in het maken van professionele foto's met smartphones. Door zijn indrukwekkende foto’s heeft hij meer dan 50.000 fans op Instagram. Meer weten? Kom dan het weekend langs. Deelname is gratis en er is geen inschrijving nodig.
Groovypat verzorgt het hele weekend fotoshoots bij MediaMarkt Heerhugowaard. Zaterdag maakt hij foto's met de Samsung S8, waarbij hij tips & tricks geeft hoe met een smartphone de mooiste foto’s te maken zijn; zondag doet hij hetzelfde, maar dan met de Canon G7X, een vlogcamera. Bezoekers krijgen de leukste foto mee op fotopapier; alle gemaakte foto's zijn online terug te vinden. Doe mee aan de fotoshoot en maak kans om de fabuleuze Canon G7X of Samsung S8 met superieure fotocamera te winnen. Iedereen die in samenwerking met Groovypat de meest originele en creatieve zomerfoto maakt, deze vóór 6 augustus deelt op Instagram het de begeleidende hashtags #Samsung, #Canon, #Mediamarkt_Heerhugowaard en #Groovypat en MediaMarkt_Heerhugowaard en Groovypat volgt op Instagram maakt kans. De winnaars worden 12 augustus via de Instagram van MediaMarkt Heerhugowaard bekendgemaakt.
Meedoen? Kom dan zaterdag 29 of zondag 30 juli naar MediaMarkt Heerhugowaard. Kijk voor meer info op www.mediamarkt.nl/heerhugowaard of www.instagram.com/mediamarkt_heerhugowaard/.

Artikel geplaatst op maandag 24 juli 2017 - 12:04