Rodi

Nieuwe naam en huisstijl voor Van ’t Riet Makelaars

Het team van Van 't Riet Boontjes bestaat nog steeds uit de vertrouwde gezichten. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Van ’t Riet Makelaars uit Heerhugowaard en Jan Boontjes Makelaardij uit Langedijk gaan samen verder onder de naam Van ’t Riet Boontjes Makelaars met twee vestigingen: in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1 en in Noord-Scharwoude aan de Dorpsstraat 575a. Op www.vanhetriet.nl is het woningaanbod te vinden van beide vestigingen.
Het gaat om een kleine aanpassing in de naam en de huisstijl, maar Van 't Riet Boontjes Makelaars werkt nog met hetzelfde team van medewerkers én met de persoonlijke en pro-actieve service waar zij bekend om staan. ,,Met de nieuwe huisstijl laten wij nog beter de samenhang tussen de drie Van ’t Riet bedrijven zien: Van ’t Riet Boontjes Makelaars, Van ’t Riet Verzekeringen en De Hypotheker Noord-Scharwoude/Heerhugowaard. Alles onder één dak. U hoeft maar één afspraak te maken om drie specialisten te kunnen spreken. Van ’t Riet zorgt dat uw zaken goed op elkaar afgestemd zijn en biedt daarvoor zeer voordelige combinatietarieven. Informeer er eens naar."
Tip: Profiteer mee en maak nu een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Van 't Riet Boontjes Makelaars neemt dan de kosten voor zijn rekening!
Te vinden aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard (072-5766366) en aan de Dorpsstraat 575a in Noord-Scharwoude (0226-318484). Kijk ook eens op www.vanhetriet.nl of mail naar makelaars@vanhetriet.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 15 augustus 2017 - 11:22