Rodi

Oosters genieten bij Libelle
Drijvend restaurant viert jubileum met speciaal feestmenu

HEERHUGOWAARD – Restaurant Libelle, dat drijft op het water nabij het Stadsplein in Heerhugowaard, is een ware eyecatcher. Het is deze maand een jaar geleden dat Libelle zijn deuren opende, om fijnproevers te laten kennismaken met de verschillende stijlen van de Aziatische keuken. Om dat te vieren wordt de hele maand augustus een speciaal feestmenu aangeboden. Geniet nu van een chic-oosters driegangenmenu inclusief één consumptie voor slechts 20,50 euro.
In de keuken van Libelle worden eeuwenoude traditionele kookkunsten toegepast. De Chinese keuken heeft liefde voor goede producten en passie voor het koken hoog in het vaandel staan. Van authentiek Chinees tot modern Japans of vlammende Thaise gerechten: fijnproevers kunnen dit allemaal bij Libelle verwachten. Geen uitdaging is te groot voor de ervaren chef-kok. Kies bijvoorbeeld voor het verrassingsmenu. De keuken zal dan met veel zorg naar keuze een drie-, vier-, vijf- of zelfs zesgangenmenu samenstellen. De kaart biedt een keur aan verfijnde Aziatische gerechten, maar ook voor de vertrouwde babi pangang of sensationele saté is Libelle het juiste adres. Kinderen kunnen hun eigen keuze maken uit het speciale kindermenu en er staan tevens lekkere vegetarische gerechten op de kaart.
,,Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een gerecht op onze kaart staat dat bij u in de smaak zal vallen”, aldus eigenaresse Megan Lam. ,,Met ruime horeca-ervaring binnen verschillende restaurants, bieden wij u een zorgzaam, maar bovenal betrokken en gastvrij team in de bediening. Dit team streeft met zijn goede serviceverlening naar een complete avond uit voor u en uw gezelschap. Het personeel staat u graag te woord en wil u graag helpen bij specifieke diëten of wensen. De tijd van ‘even’ uit eten gaan is voorbij.”

Afhaalservice

Libelle heeft tevens een uitgebreide kaart met meeneemgerechten. Even geen zin om zelf te koken, maar wil je toch iets lekkers op tafel zetten? Haal de heerlijkste Oosterse gerechten af bij Libelle. De verfijnde Oosterse keuken en de locatie op het water in het hart van Heerhugowaard lenen zich uitstekend voor een feestje, partijtje of receptie tot wel honderd personen. De catering is bij het team van Libelle in goede handen. Megan: ,,Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en uw wensen te bespreken. Wij zullen aan de hand van uw voorkeuren met plezier een passend feestprogramma samenstellen.”
Chinees Restaurant Libelle is te vinden aan Middenwaard 89a in Heerhugowaard. Telefoon 072-5317310. Kijk ook eens op www.chineesrestaurantlibelle.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 02 augustus 2017 - 11:33