Rodi

Volop feest op terras Marlène en La Fiesta

Peter Beense is een vaste klant tijdens Tour de Waard. (archieffoto)

HEERHUGOWAARD - Al vele jaren is het onwijs gezellig druk voor jong en oud op het gezamenlijke megaterras van dancing-partycentrum Marlène en La Fiesta aan de Middenweg in Heerhugowaard. Ook dit jaar gaat de tap open vanaf 13.00 uur en begint direct ook het non-stop muziekspektakel met feestzangers Henk Naber, Robbert van der Steenhoven, dj Jacco Silver, Twee Bier Zonder Baco, Mr Saxo P-Air, Stef Ekkel en Peter Beense. Binnen draait party-dj Bart. De toegang is de hele dag gratis.
Vanaf september is er elke vrijdag een feest-dj, live-muziek of 'De derde helft' als FC Marlène thuis speelt. Vanaf woensdag 6 september is er elke eerste woensdag van de maand een keezen-toernooi, aanvang 19.30 uur. Opgeven per koppel. Ook op zaterdag is er bijna elke week wel wat te doen voor jong en oud. Zaterdag 23 september is er weer een 'Reloadad'-editie met dj Arnoutovic, dj GI-J, Lady Bee en Team Funky. Earlybird-kaarten kosten 7,50 euro. Zaterdag 30 september is er Mokum Trots' met André Hazes Jr., Mart Hoogkamer, Danny Froger en Robbert van der Steenhoven. Earlybird-kaarten à 15 euro gaan als een speer, dus wacht niet te lang.
Vrijdag 13 oktober is er voor de jeugd 'Powerbeat', met dj GI-J, dj Jean, JeBroer en Team Rush Hour. Zaterdag 28 oktober is er een tribute to The Cats-night, met coverband The Cats Aglow. Zaterdag 11 november is er weer 'Reloadad' met onder anderen Dave Roelvink, Sweet Le Freak, Team Rush Hour en dj GI-J. Zaterdag 18 november is er 'Triple X' met Tino Martin, Peter Beense en Robbert van der Steenhoven. Earlybird-kaarten kosten 15 euro. Let op: in het nieuwe jaar is al geprogrammeerd de Après Ski (zondag 21 januari) en de reünie van de Crossband (zaterdag 3 februari). Voor alle evenementen zijn kaarten te halen bij Café Marlene of online via www.dancingmarlene.nl.
Partycentrum Marlène is al bijna vijftig jaar hét adres voor alle soorten feesten. Kom vrijblijvend langs voor informatie of kijk op www.dancingmarlene.nl. Vanaf september kan er gebridged worden op de dinsdagavond en is Marlène weer elke dag geopend voor biljarten, darten en meer.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 augustus 2017 - 09:06