Rodi

Maak kennis met Goya Sushi & Grill

(Foto: Frances Lee/RM)

HEERHUGOWAARD - Op het Coolplein in Heerhugowaard heeft Martin Man in juli de deuren geopend van Goya Sushi & Grill. Op de plek van het nieuwe restaurant zat jarenlang Japans restaurant Hasekura. Segesta vastgoed, een oude bekende van Goya, bood de heer Man deze mooie locatie na het vertrek van Hasekura aan. “Mijn zakenpartners en ik hebben het begin januari overgenomen”, vertelt hij. Goya Heerhugowaard is onderdeel van de Goya keten , met verschillende zaken door heel Nederland.


"Het Coolplein is een heel goede locatie en Heerhugowaard is heel mooi”, verklaart hij enthousiast. "Ik ben direct op zoek gegaan naar een woning in Heerhugowaard. In mei is dat gelukt.” In de lente heeft het restaurant een grondige verbouwing ondergaan. “Wij hebben het complete restaurant vernieuwd , als eerste hebben we de warme bakplaten verwijderd die midden in de zaak stonden. Er kwamen nieuwe vloeren en lampen. De hele keuken is gemoderniseerd. De keuken wordt verzorgt door de heer Liang, die eerder werkzaam was als chef van Goya Hoogvliet in Rotterdam.
De kaart is negentig procent identiek aan die van de overige Goya vestigingen. Gasten kunnen onbeperkt kiezen uit maar liefst 99 sushi- en grillgerechtjes. De gasten krijgen een tablet voor de bestellingen, die vervolgens naar hun tafel worden gebracht. "Mensen komen naar een restaurant om gezellig met elkaar te praten en vinden het vervelend om steeds gestoord te worden door de bediening. De gasten worden op deze manier als eerste geholpen. Dat werkt veel beter ten opzicht van het werken met briefjes en bestellijstjes. De eerste reacties zijn, gezien de recensies op Facebook, heel positief, zowel op onze service als op het eten", deelt de heer Man tevreden mee. Tussendoor kunnen de gasten ook gebruik maken van het seafood en salade buffet. Allemaal kleine bijgerechtjes, zoals tsukemono (zoetzure komkommers) en marukai (mosselen), garnalen, zalm sashimi en oesters. Na het diner is er ook een dessertbuffet aanwezig met vers fruit, verschillende toetjes en ijs, met de specialiteit Yuzu ijs (Japans citroen ijs). Dit buffet is ook inbegrepen in de prijs, een oprecht 'all you can eat' concept.
Restaurant Goya is zeven dagen per week geopend. Vanaf 16.30 tot 22.00 uur staat de keuken paraat. Verder kunnen alle gerechten ook worden afgehaald tussen 12.00 en 22.00 uur. Om de opening van het nieuwe restaurant te vieren geldt een speciale herfstaanbieding: van maandag 28 augustus tot en met zondag 15 oktober ontvangen volwassenen vijf euro korting.
Kijk voor overige info in de advertentie in deze krant. Iedereen is van harte welkom bij Goya Sushi & Grill Heerhugowaard, Coolplein 4 in Heerhugowaard. Email: info@goyaheerhugowaard - tel. 072-7432043.

Artikel geplaatst op donderdag 24 augustus 2017 - 09:37Reacties (0)


Reageer