Rodi

Schoolfietsenactie bij Edwin Groen Tweewielers

Edwin Groen Tweewielers is tevens aanstaande zondag geopend. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De schoolvakantie loopt op z'n eind; voor Edwin Groen Tweewielers een mooie gelegenheid om met een super aantrekkelijke schoolfietsenactie te komen. "De aanbieding geldt tot half september. Kortingen lopen op tot soms wel veertig procent", weet verkoper Oscar Boekel.


"We zijn momenteel flink aan het opruimen", vervolgt Boekel. "We stunten met een groot aantal topmerken, waaronder Batavus, Cortina, Giant en Sparta. Het assortiment is groot; modellen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Van stads- en elektrische fiets tot oma- en jongensfiets. Praktisch alle exemplaren zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben we zo'n 250 gebruikte fietsen in de winkel. Daarop geven we drie maanden garantie. Daarnaast bieden we onderhoud aan fietsen en een uitstekende service."
De showroom is gevestigd aan Middenweg 554 in Heerhugowaard Noord - tegenover de kerk - en is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Tevens is de zaak aanstaande zondag geopend! Kijk voor meer informatie op www.edwingroen.nl of bel 072-5716100.

Artikel geplaatst op donderdag 24 augustus 2017 - 11:27Reacties (0)


Reageer