Rodi

Informatieavond Alliance Française

ALKMAAR - Vele Nederlanders gaan jaarlijks naar Franse vakantiebestemmingen en worden vanzelfsprekend geconfronteerd met de Franse cultuur; de heerlijke wijnen, het leuke bistrootje of de Franse taal en gewoonten. De antieke kunst, de klassieke maar ook moderne bouwstijlen, de chansons en de eigenzinnige Franse films. Kortom, de Franse cultuur overheerst al eeuwen en is ook nu nog springlevend.
De Alliance Française Alkmaar wil de verbinding leggen tussen taal en cultuur en maakt zich sterk om haar cursisten meer te geven dan 'alleen' taalles. In een kleine groep van maximaal twaalf cursisten, die bijna een persoonlijke begeleiding krijgen van een docent die de taal al van kinds af aan beheerst, proef je van alles wat Frankrijk zo uniek maakt. Supplementair is de extra aandacht die besteedt wordt aan culturele avonden. Frans studeren met meer rendement voor de cursist, dat is het doel.
De kennismakings- en inschrijfavond voor het nieuwe cursusseizoen is woensdagavond 13 september van 18.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar.
Meer informatie is te vinden op www.alkmaar.afpb.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 september 2017 - 11:27