Rodi

Open dag Dermacura huid- en lasertherapie

Het team van huidspecialisten van Dermacura. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Dermacura houdt zaterdag 7 oktober open dag. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de vestiging aan de Middenweg 53 (ingang A) in Heerhugowaard en kennismaken met de huidtherapeuten. Bij Dermacura huid- en lasertherapie kan men voor zowel medische als cosmetische behandelingen terecht en wordt de huid met zorg en aandacht behandeld.
,,Het behandelen van acne, pigmentvlekken, couperose, littekens, oedeem, overbeharing en huidverslapping staat bij ons centraal", aldus Daniela Apeldoorn van Dermacura. ,,Eerlijke voorlichting levert te allen tijde meer op voor de patiënt." Werken aan huidverbetering is voor de huidtherapeuten van Dermacura een uitdaging. Daniela: ,,Om het beste resultaat te behalen is het vaak nodig om combinaties van verschillende behandelingen toe te passen - zoals lasertherapie, needelen, peelings - en is uiteraard de inzet van cosmetische producten voor thuisgebruik noodzakelijk."
Daniela en haar collega's Ilse Groen, Petra Hes, Tamara Pater en Lesley Jasper zijn als huidtherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van de huid. Sinds 2011 is de huidtherapeute vrij toegankelijk en heeft men voor de meeste behandelingen geen verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist nodig. Wie wel een verwijzing heeft kan in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering.
Bel 0800-0715 om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Dermacura is te vinden in het Gezondheidscentrum aan de Frans Halsstraat 49 in Alkmaar, in Medisch Centrum Middenwaard aan de Middenweg 53 (ingang A) in Heerhugowaard en bij Noordwest Ziekenhuisgroep op de afdeling poli plastische chirurgie aan de Wilhelminalaan 12 in Alkmaar.
Meer weten? Bel 072-5482550 of kijk op www.dermacura.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 14 september 2017 - 11:27