Rodi

Deal Dagen en Coolpleinfestival bij Middenwaard

(archieffoto)

HEERHUGOWAARD - Bij winkelcentrum Middenwaard zijn er in het weekend van 23 en 24 september weer de Deal Dagen! Dit betekent knettergekke deals en knotsgek entertainment!
Vorig jaar waren de Deal Dagen een groot succes. De winkels met de beste deals waren al binnen een uur door hun voorraad heen. Wees er dus vroeg bij! Bijna zestig winkeliers hebben hun best gedaan om de beste deals in te kopen. De kortingen variëren van alle zonnebrillen met vijftig procent korting tot bowlen en steengrillen met een groep van vier personen voor de helft van de prijs. Alle deals en deelnemende winkels zijn te bekijken op www.middenwaard.nl/nieuws-events-overzicht/deal-dagen/
In het zelfde weekend is er ook het Coolpleinfestival, hét culturele spektakel van Heerhugowaard. Het Coolpleinfestival is een samenwerking van stichting CAM, Cool kunst en cultuur, Mixtream, Kompleks, de Jeugd- en Jongerenraad, Muziekkring en Stichting Evenementen Coolplein. Zij hebben de handen ineen geslagen om Heerhugowaard in september te laten genieten van alles wat Heerhugowaard op cultureel gebied te bieden heeft. Amateurs en professionals treden na elkaar op hetzelfde podium op. Toeschouwers krijgen een voorproefje te zien van het komende theaterseizoen en tevens zien ze wat Heerhugowaard zelf in huis heeft aan culturele rijkdom.
Al met al een weekend vol activiteiten in en om winkelcentrum Middenwaard, mis het niet!

Artikel geplaatst op vrijdag 15 september 2017 - 10:43