Rodi

Joost de Vries viert twintigjarig jubileum
Feestelijke albumpresentatie in grand café De Heeren

Joost de Vries doet niets liever dan op het podium staan en zijn liefde voor muziek te delen met anderen. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Joost de Vries zit twintig jaar in het artiestenvak en dat moet gevierd worden! De enthousiaste Heerhugowaardse zanger doet dat met 'Passie', een gloednieuw album met maar liefst achttien geweldige liedjes, waaronder de succesvolle singles 'In de zon', 'Wat een geluk', 'Zing maar na!' en 'Het is weer zomer'. Zondag 24 september wordt de cd op feestelijke wijze gepresenteerd tijdens een gezellige releaseparty in grand café De Heeren aan de Middenweg 247 in Heerhugowaard. Diverse collega-artiesten, onder wie Pascal Redeker, Dario, Kimberly, Niels Mul, Henk Naber en Country Wilma dragen hun steentje bij aan dit muzikale feest. Aanvang 14.00 uur, vrij entree.
De titel van het album, 'Passie', slaat de spijker op z'n kop. Want als er iemand is met liefde voor het vak en voor muziek, dan is Joost dat wel. Al twee decennia pakt hij elk publiek in met een allround Nederlands- en Engelstalig repertoire. En als hij niet op de bühne staat, organiseert hij met zijn entertainmentbedrijf SY MUSIC evenementen als de RadioNL Zomertoer op het Stadsplein en Café NL in Cool kunst en cultuur. Tussendoor presenteert hij het radioprogramma 'Hollandse Hits A Life'. Een bezig baasje dus, die Joost. In 2013 verscheen zijn album 'Leef & Geniet' en nu is er dus 'Passie', geproduceerd door Rood-Hit-Blauw. ,,Met veel plezier treedt ik nu alweer twintig jaar als artiest op en heb ik vele eigen liedjes mogen uitbrengen", aldus de jubilaris. ,,Dat ik dan nu een verzamelalbum mag uitbrengen geeft mij een trots gevoel!"
Het gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt liefst achttien tracks, waaronder de gelijknamige single, nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles. Hij kijk al uit naar de officiële presentatie, zondag 24 september van 14.00 tot 19.00 uur in grand café De Heeren. Zeker tien collega-artiesten werden gestrikt om een muzikale bijdrage te leveren aan het feest. Joost: ,,Mijn liefde voor het vak en voor de muziek wil ik graag delen. Dat kan nu met dit fantastische album. Iedereen mag ervan meegenieten!"
De cd 'Passie' is vanaf 27 september verkrijgbaar in de winkels en te downloaden op de bekende platforms. Meer weten over Joost de Vries of over boekingen? Kijk op www.boekjoost.nl en www.roodhitblauw.nl.

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 10:49