Rodi

'We houden de nieuwste trends in de gaten'
JH Restyling opent kersverse showroom

David Hopman en Eduard de Jong in hun nieuwe showroom. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HEERHUGOWAARD - Eduard de Jong en David Hopman startten in januari van het vorig jaar met hun bedrijf JH Restyling aan de Stevinstraat 4C in Heerhugowaard. En met succes, want sinds kort betrokken de ondernemende vakmannen een ruimte bij hun montagewerkplaats van maar liefst 300m2 waarin een prachtige showroom is gerealiseerd. Eduard en David kunnen hun klanten vanaf 30 september laten zien waar ze goed in zijn: het renoveren van badkamers en keukens.


Eduard: "Een badkamer of keuken renoveren is vaak veel voordeliger dan de volledige badruimte of keuken vervangen. Wij kunnen zelfs kleine delen in de ruimte aanpassen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer de klant best nog tevreden is met de indeling, maar graag een andere kleur en/of stijl ziet. Zo steken we de badkamer of keuken in een geheel nieuw jasje, zonder dat een grote verbouwing nodig is. Zodra de klant contact met ons opneemt voor een renovatie, komen we graag langs om de situatie te bekijken, voorbeelden te laten zien en advies uit te brengen. Vervolgens leggen we alles wat we besproken hebben vast in een overzichtelijke offerte."


Trends


En dat is nou precies waar JH Restyling voor staat: kwaliteit in optima forma. Wie de showroom aan de Stevinstraat 4C betreedt, ziet onmiddellijk wat de twee gedreven partners bedoelen. Naast een groot aantal opstellingen in de ruimte die rust en huiselijkheid uitstraalt, kan de potentiële klant onder het genot van een kop koffie zien wat vochtbestendige multipanelen, stucwerk en tegels kunnen doen op het gebied van badkamer- en keukenverbouwingen. David: "Qua tegels hebben we een groot aanbod van gerenommeerde merken in huis uit landen als Italië, Spanje en Dubai. Er is een groot aantal badkamer-, douche- en toiletopstellingen aanwezig. Deze opstellingen zijn ingevuld met A-klasse sanitair, tegels en aanverwante producten. De mogelijkheden en stijlen zijn eindeloos en de kwaliteit is altijd uitstekend. Deze producten zijn zowel in de showroom of online in de webshop bewonderen. We houden de nieuwste trends op alle gebieden goed in de gaten."

Korting


Zaterdag 30 september gaan de deuren van de showroom officieel open. Ter gelegenheid daarvan bieden Eduard en David hun klanten de gehele maand oktober een korting van maar liefst 20% aan. Neem gauw eens een kijkje bij JH Restyling waar de koffie klaar staat. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur.
Zie ook: www.jh-restyling.nu

Artikel geplaatst op dinsdag 12 september 2017 - 10:38