Rodi

Laat die winter maar komen
Noodzakelijk onderhoud voor eindeloos waterplezier

onderschrift

HEERHUGOWAARD - Wat was het heerlijk op het water. Vrolijk dobberen tussen de drukte van de oude stad of juist dat boottochtje in complete rust langs wuivend riet. Om volgend jaar weer te kunnen genieten, doen booteigenaren er goed aan voor het noodzakelijke onderhoud te zorgen. Nu is de tijd aangebroken om de boot goed te verzorgen en alle technische storingen, mankementen of problemen te verhelpen. Laat die winter maar snel komen, want voor je het weet waai je weer lekker uit op je schuit.

Dat het onverstandig is je boot de hele winter in het water te laten liggen, weet Rob van der Valk als geen ander. De eigenaar van Seafit in Heerhugowaard is specialist in al het onderhoud van boten en sloepen. "'s Winters kunnen leidingen en motoronderdelen kapotvriezen. Op onze website www.seafit.nl staat een puntenoverzicht waar booteigenaren op moeten letten. Boten zijn het beste af op het droge en dat is meteen het moment om het onderhoud te plegen. We controleren het motorische deel en herstellen alle schadeplekjes (polyester en laklaag). Verder kunnen wij een anti fouling laag aanbrengen en de boot winterklaar maken. Zo is de boot weer helemaal fit voor een heel seizoen eindeloos waterplezier. Wie zijn boot bij ons laat opknappen, profiteert bovendien van onze gratis winterstalling."
Rob van der Valk was zestien jaar chef werkplaats bij Peek Watersport Centrum Amsterdam. "Voor onderhoud of reparatie aan de (buitenboord)motor, bij polyesterschade of andere bootgerelateerde zaken zijn klanten uit heel Noord-Holland bij Seafit aan het juiste adres. In onze werkplaats aan de Celsiusstraat 22 werken we met de modernste apparatuur aan alle soorten boten om elk probleem op te kunnen lossen. Seafit heeft een haal- en brengservice. We bespreken altijd samen met de klant de oplossingen. Zo is meteen duidelijk welke werkzaamheden verricht worden en wat de kosten zijn."
Meer weten? Kijk op www.seafit.nl, mail info@seafit.nl of bel 072-2340004.

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 14:23