Rodi

De Roset bakt beste speculaasbrokken

Het team van banketbakkers van De Roset is verguld met het predicaat 'Beste Brokkenmaker 2017'. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Patisserie Tearoom De Roset, de banketbakker met winkels in Castricum en Heerhugowaard, heeft de eerste prijs gewonnen bij de provinciale speculaasbrokkenkeuring van het Gilde van de Betere Banketbakkers Heerlijk & Heerlijk.
Alle banketbakkers die zijn aangesloten bij het gilde Heerlijk & Heerlijk, mochten woensdag 20 september hun beste brokken inleveren voor de keuring 'Beste Brokkenmaker 2017'. In totaal streden zo'n zestig banketbakkers om de felbegeerde titel. De jury - bestaande uit Mark van Wijk, keurmeester van grondstoffenleverancier Van der Pol, en vier specialisten en oud-banketbakkers, spraken van een hoog niveau van de producten. Van Wijk: ,,De winnende brokken van De Roset waren van uitstekende kwaliteit. Deze brokken hebben de perfecte verhouding tussen een lekkere zoete en volle roombotersmaak een heerlijke speculaasmelange. Daarnaast is de brok heerlijk bros, maar ook weer niet te kruimelig. Kortom, een brok die je achter elkaar op eet als je eenmaal begonnen bent."
Bij De Roset werkt men uitsluitend met verse ingrediënten en alles wordt zelf gemaakt. Dat proef je terug in de producten. De Roset is te vinden aan Middenwaard 44 in Heerhugowaard. Online bestellen kan via www.deroset.nl. De Roset heeft ook twee winkels en een ijssalon in Castricum.

Artikel geplaatst op donderdag 28 september 2017 - 13:08