Rodi

Advertorial
Team RegioBank Jos Kamp stelt zich voor

Het team van RegioBank Jos Kamp. (foto Stam Media)

HEERHUGOWAARD - Iedereen verdient een bank in de buurt. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden door heel Nederland, zoals wij. Wij zijn het kantoor waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. En u kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken en verzekeringen.
Heel overzichtelijk en vertrouwd. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. RegioBank is verkozen tot de meest klantgerichte en de klantvriendelijkste bank van Nederland. Beide prijzen hebben we vooral gewonnen dankzij de persoonlijke service van de 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank. En met trots zijn wij er daar één van.

Kinderspaarweken

Het zijn weer Kinderspaarweken bij de Regiobank/Jos Kamp. Wie tussen 16 en 27 oktober zijn spaargeld langs brengt krijgt een leuk cadeautje. U bent van harte welkom op ons kantoor. Loop gerust binnen. We nemen graag de tijd voor u. Tot snel.
Jos Kamp Assurantien is te vinden aan de Middenweg 200, 1701 GG in Heerhugowaard. Telefoon 072-5711284. E-mail info@joskamp.nl. Kijk ook eens op www.joskamp.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 oktober 2017 - 10:29