Rodi

Lezing 'Feestdagen met rouw'

HEERHUGOWAARD - Leven met een groot verdriet door verlies van een dierbare kan extra zwaar zijn rond de feestdagen van december. Hoe kun je er toch een goede periode van maken? De lezing 'Feestdagen met rouw - van zwaar naar zinvol' gaat erover hoe nabestaanden in hun eigen kracht kunnen komen en de feestdagen een goede en zinvolle invulling kunnen geven.
Aan de orde komen: keuzes maken, verwachtingen van anderen en je eigen pad volgen, zelf initiatief nemen, je eigen waarden leren kennen, luisteren naar je intuïtie. Er worden ook aandachtsoefeningen gedaan. De lezing wordt gegeven door Eva Snieder-Nieuwhof van De Spiegelboog, praktijk voor rouwbegeleiding in samenwerking met Mara Punt-de Vries van Uitvaartbegeleiding Mara. De toegang is gratis. Deze avond is een introductie voor een workshop Feestdagen met Rouw van vier middagen die daarna van start gaat.
De lezing is donderdag 19 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum De Horst aan het Van Eedenplein 5 in Heerhugowaard. Graag vooraf aanmelden via 06-11445637, 06-42086022 of info@uitvaartbegeleidingmara.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 oktober 2017 - 10:22