Rodi

Trainen in alle privacy bij Sandra Personal Training

Sandra Nengerman geeft trainingssessies in een goed uitgeruste trainingszaal met airconditioning en professionele trainingsmaterialen van Matrix. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD – Tegenwoordig is het ontwikkelen van een gezonde leefstijl een hot item. Veel mensen zijn bezig met verantwoord bewegen, gezond eten en mentaal in balans zijn. Het is dan ook niet vreemd, dat Personal Training steeds populairder wordt. Voor een groep mensen is de drempel om naar een Personal Trainer gaan echter hoog. Vaak heeft dit te maken met een gebrek aan privacy.
Sandra Nengerman, Personal Trainer sinds 2011, heeft regelmatig ervaren dat mensen het vervelend vinden te sporten als er andere mensen bij zijn. Het gevoel bekeken te worden, draagt niet bij aan plezierig en ontspannen sporten. Daarom heeft ze besloten totale privacy te bieden toen haar Personal Training studio in november 2016 opende. Dit betekent dat haar klanten gedurende hun gehele trainingssessie niet zichtbaar zijn voor anderen.
Sandra geeft deze trainingssessies in een goed uitgeruste trainingszaal met airconditioning en professionele trainingsmaterialen van Matrix. Haar luxe privéstudio beschikt verder over twee kleedkamers met douche en een ontvangstruimte met gratis koffie en thee.
Naast het geven van trainingen, geeft Sandra voedingsadvies en begeleidt ze mensen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.
Neem voor een gratis informatiegesprek contact op met Sandra Personal Training aan de Middenweg 19b in Heerhugowaard. Telefoon 06-20687908, mail info@sandrapersonaltraining.nl. Kijk ook eens op www.sandrapersonaltraining.nl en Facebook.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 - 11:12