Rodi

Introductie-show bij Pauw recreatie
Ontdek het caravan- en kampeernieuws voor 2018

Helemaal nieuw bij Pauw is het cultmerk T@B. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Kom dit weekend alvast in de stemming voor vakantieseizoen 2018. Met een fijne vakantie en nog een paar lekkere nazomerdagen vers in het geheugen, zijn de meeste kampeermiddelen inmiddels weer opgeborgen; de caravans in de stalling en de tenten op zolder. Om alvast vooruit te kijken naar het volgende kampeerseizoen organiseert Pauw recreatie het weekend van 21 en 22 oktober een gezellige 'Introductie-show 2018', waar van alles te zien en te beleven is op kampeergebied.


De allernieuwste modellen van de caravanmerken Fendt, Eriba, Adria en sinds kort ook Knaus, zijn te bezichtigen en ook bij de bijpassende voortenten is er veel nieuws. Helemaal nieuw bij Pauw is het cultmerk T@B. De druppelvormige caravans, die met hun aparte vorm en uitstraling ook veel 'ex-tentkampeerders' aanspreken, die toch iets meer comfort zoeken. Tijdens de show zijn ook diverse leveranciers van op- en aanbouw caravanaccessoires aanwezig om het nieuwste op hun vakgebied te laten zien.
Daarnaast hangen de Pauw-shops sinds kort weer vol met de nieuwste herfst- en wintercollecties kleding. Met merken als The North Face, Mammut, Spyder, Schöffel, Protest, Lutha, Jack Wolfskin en Fjällräven, is zowel het sportieve als het casual segment goed vertegenwoordigd. Nieuw in de shop is het sportieve merk Columbia.
Kom twee dagen lang kijken en shoppen in een gezellige vakantiesfeer. Iedereen is zaterdag 21 oktober van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 22 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.
Pauw recreatie - Pascalstraat 3 - 1704 RD Heerhugowaard - tel. 072-5741069 - info@pauwrecreatie.nl - www.pauwrecreatie.nl

Artikel geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 - 07:00