Rodi

Open dagen bij Sizzling Salsa

HEERHUGOWAARD - Geen zin in een herfstdip? Kom naar een van de open dagen met gratis proefdanslessen van Dansschool Sizzling Salsa en ervaar het genieten van dansen op vrolijke tropische muziek.


Er zijn meerdere open dagen waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. In Heerhugowaard is er vrijdagavond 10 november om 19.15 uur een salsa-probeerles wijkcentrum De Zon (voorheen de Mediaan) in Stad van de Zon. Lukt deze datum niet? Dan is er ook nog een salsa-proefles in Alkmaar, dinsdagavond 14 november om 20.15 uur in danscentrum De Bruijn-Bonel aan de Jagerstraat 2. Diezelfde avond is er om 21.15 uur op dezelfde locatie een proefles kizomba. Woensdag 15 november is er om 19.15 uur een proefles salsa in de grote zaal van PopPodium Victorie aan de Pettemerstraat 5 in Alkmaar.
De cursussen, die tien weken duren, starten in de laatste week van november. Aanmelden voor een proefles of direct inschrijven voor de cursus kan via info@sizzlingsalsa.nl. Meer info is te vinden op www.sizzlingsalsa.nl. Of bel Marianne via 06-40308610.

Artikel geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 - 13:24