Rodi

MiXXt viert tienjarig bestaan

De meiden van MiXXt. (aangeleverde foto)

REGIO - Precies in de huidige samenstelling besloten negen vrouwen in 2007 onder de naam MiXXt hun passie voor het zingen vorm te geven. Na heel wat oefenavonden, volgden de eerste optredens. Nu, tien jaar verder kunnen de vriendinnen terugkijken op vele prachtige momenten met elkaar.
Het verbouwde pand van Club B3 aan het Beverplein in Sint Pancras is de ideale locatie om het tienjarig bestaan te vieren. Alle tools voor een geslaagde muzikale avond zijn hier aanwezig. Vergezeld van herinneringen op beeld nam MiXXt vrijdagavond 3 november de afgeladen volle zaal mee vanaf het prille begin tot waar ze nu staat. Sfeervolle nummers werden afgewisseld met heerlijke opzwepende dansritmes. Het was een spetterende, onvergetelijke avond, met een laaiend enthousiast publiek!
Voor deze feestelijke gebeurtenis waren alle beschikbare plaatsen in een mum van tijd vergeven, zodat helaas niet iedereen hierbij aanwezig kon zijn. Niet getreurd, MiXXt blijft aan de weg timmeren en laat zeker nog van zich horen!
Meer weten? Kijk op www.meidenvanmixxt.nl.

Artikel geplaatst op maandag 06 november 2017 - 10:00