Rodi

De Kastenspecialist: voor kasten op maat

De designadviseurs van De Kastenmaker denken graag met de klant mee. (foto Vincent de Vries/Rodi Media)

HEERHUGOWAARD – Een praktisch en stijlvol interieur begint bij De Kastenmaker. De kastenspecialist opende zaterdag 4 november zijn vernieuwde showroom aan de Gerrit Rietveldweg 6 in Heerhugowaard: ruim vierhonderd vierkante meter aan mogelijkheden op het gebied van schuif- en vouwdeuren, kastwanden, wandmeubelen, boekenkasten, tv-meubels en inloopkasten en natuurlijk kleinmeubelen, alles precies op maat gemaakt.
De Kastenmaker is dé specialist op het gebied van kasten op maat, ook onder schuine daken. ,,Wij bieden een oplossing voor ieder kastprobleem”, aldus Bas Knip, de ervaren interieurspecialist die De Kastenmaker runt. Hij staat bekend om zijn creatieve en vernieuwende kastideeën. Bas: ,,De mogelijkheden bij De Kastenmaker zijn zo goed als eindeloos en bieden een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, onder een trap, in een gang, keuken, badkamer, woonkamer, bijkeuken, garage, op zolder, in nissen en op het gebied van inloopkasten. Zowel onze schuif- en draaideurkasten, wandmeubels, boekenkasten en tv-meubels als ook onze kastinterieurs worden helemaal op maat gemaakt. Onze kasten zijn van oerdegelijke en superieure kwaliteit en worden ontworpen door onze eigen designafdeling. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog."

Ontzorgend

Voor iedere smaak, stijl en budget heeft De Kastenmaker een maatwerkoplossing. De drie designadviseurs van De Kastenmaker beschikken niet alleen over veel creativiteit en denken graag met de klant mee. Bas: ,,Samen toewerken naar de ideale kast, toegespitst op iemands persoonlijke wensen en ideeën, dat is misschien wel het mooiste aan ons vak. Daar namen we graag uitgebreid de tijd voor. Daarnaast werken we ontzorgend, want als het definitieve ontwerp eenmaal gemaakt is, monteren onze mensen deze zorgvuldig, snel en netjes, zodat de klant er zelf geen omkijken meer naar heeft."
Met eigen ogen zien welke mogelijkheden De Kastenmaker Heerhugowaard allemaal te bieden heeft? Kom dan eens langs in de showroom aan de Gerrit Rietveldweg 6. Of neem een kijkje op www.dekastenmaker.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 10 november 2017 - 10:31