Rodi

Rabobank komt naar je toe
Aan tafel bij Gré en Jacqueline

Mobiele adviseur van Rabobank Irma Ente (l) helpt mevrouw Duin met haar bankzaken. (aangeleverde foto)

REGIO - Gré Duin-van Diepen is 78 jaar. Haar dochter Jacqueline verzorgt al een tijdje haar administratie, inclusief de bankzaken. Daar is nu ook een officiële volmacht voor geregeld. Dankzij de mobiele adviseur van Rabobank Alkmaar en omstreken.
Moeder en dochter wilden voor die volmacht met alle plezier naar de dichtstbijzijnde vestiging rijden in het centrum van Alkmaar. Maar Gré is slecht ter been. Ze moesten de auto wel voor de deur kunnen parkeren. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen in de binnenstad! Gelukkig was er een andere oplossing: de bank meldde zich gewoon bij Gré thuis.

Monumentale boerderij

Rabobank Alkmaar en omstreken heeft een team van zeven mobiele adviseurs dat langsgaat bij klanten in de regio, die niet in staat zijn om naar een bankhal te gaan en toch hulp bij hun bankzaken nodig hebben, van het openen van een betaalrekening en ondersteuning bij internetbankieren tot het regelen van een volmacht. Gré: "Ik kende het bestaan ervan niet, maar vind het prachtig."
Niet veel later stond mobiele adviseur Irma Ente voor de deur van de monumentale boerderij aan de rand van Alkmaar. Tot anderhalf jaar geleden hield Gré met hulp van haar kinderen hier nog wat schapen.
In gesprek

Irma: "De volmacht was snel voor elkaar. We raakten verder met elkaar in gesprek. Daaruit bleek dat mevrouw nog zakelijke rekeningen had lopen. Zou het niet prettig zijn om daarvoor ook een volmacht te regelen voor Jacqueline en nog verder door te praten over de toekomst van de boerderij? Het antwoord was volmondig 'ja'. Een collega van ons agrarisch team gaat daarvoor een afspraak maken. Natuurlijk bij Gré thuis."

Artikel geplaatst op vrijdag 17 november 2017 - 08:39