Rodi

Bakkums Boetje bruist tijdens Winterfair De Noord

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD-De NOORD - In De Noord wordt in het weekend van 25 en 26 november de Winterfair gehouden. Ook het Bakkums Boetje, aan de Middenweg 452, doet mee, als deelnemer nummer 13 op de route.
Het Bakkums Boetje is de afgelopen tijd in een nieuw jasje gestoken; het staat vol met diverse streekproducten. Tijdens de Winterfair laat het Bakkums Boetje graag zien wat er in december allemaal op het programma staat. ,,Vanaf 1 december start bij ons de kersttijd, met onder meer de verkoop van kerstbomen", vertelt eigenaresse Susan Bakkum. ,,Ook onze smaakvolle kerstpakketten zijn naar wens te bestellen deze zijn gevuld met groente, fruit en streekproducten zoals jam, mosterd, sap, knoflook en kruiden met daarbij een recept. Kom gezellig langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn."
Het 'Koolcafé!' is geopend voor een kop koffie of thee, glühwein en een streekproeverij. Kok Renée van Goed-gevuld laat zien en proeven wat er allemaal mogelijk is met de producten van het Bakkums Boetje. Om de dag gezellig af te sluiten kunnen belangstellenden zaterdag de 25e aanschuiven voor een driegangen-streekmenu à €18,50 per persoon, verzorgd door Goed-gevuld.nl. Graag wel vooraf aanmelden bij het Bakkums Boetje via susan@bakkumsboetje.nl of 06-26880016.
In december is het Bakkums Boetje op werkdagen geopend van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 tot 16.30 uur. Kijk ook eens op www.bakkumsboetje.nl.

Artikel geplaatst op maandag 20 november 2017 - 10:19