Rodi

Primera Evers is klaar voor de feestdagen

Primera Evers biedt een keur aan kerstkaarten. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Het team van Primera Evers is al volop in decembersferen. Niet alleen vindt men bij de speciaalzaak in winkelcentrum Middenwaard een zeer uitgebreid aanbod aan kerstkaarten, ook voor een origineel sint- of kerstcadeau kunnen mensen bij de zaak aan het horecaplein in Middenwaard terecht.
Bij Primera Evers geldt nog tot en met 30 november de actie 2 gratis op álle kaarten in de winkel, waaronder natuurlijk ook kerstkaarten. Al drie decennia lang heeft Primera Evers een goede samenwerking met kaartenfabrikant Hallmark Cards. Hallmark biedt mooie, kwalitatieve kaarten voor alle gelegenheden en in diverse stijlen: van hip tot classic, van fotokaart tot humor. Ook dit jaar schenkt Hallmark Cards een deel van de opbrengst van de verkoop van kerstkaarten aan KWF Kankerbestrijding. Hallmark strijdt als partner van KWF tegen kanker. Beide organisaties delen de gedachte dat positieve en oprechte aandacht door het investeren in een contactmoment, zoals het sturen van een kaart, belangrijk is voor iedereen. Dit geldt zeker voor mensen die leven met kanker.

Cadeaus

Maar niet alleen voor (kerst)kaarten is Primera Evers het juiste adres; ook voor een origineel cadeau voor de feestdagen is deze winkel dé plek. Maak voor je familielid, vriend of collega een keuze uit een van de meer dan honderd verschillende cadeaukaarten die bij de speciale wand in de winkel te vinden zijn. Of kies voor mooi boek of een tijdschriftenpakket. Primera Evers biedt ook 'krascadeaus', waarbij een combinatie van leuke krasloten in een vrolijk pakketje worden verpakt. Bij alle cadeaus geldt dat het team van Evers voor een feestelijke verpakking van het geheel zorgt. Natuurlijk is Primera Evers in december ook weer het adres om een Oudejaarslot aan te schaffen.
Primera Evers is te vinden aan Middenwaard 59a. Kijk ook eens op www.gelukbijevers.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 09:24