Rodi

Uitvaartbegeleiding Mara: liefdevol en betrokken

REGIO – Het is nu een jaar geleden dat Mara Punt de Vries startte in de regio West-Friesland en Heerhugowaard met haar bedrijf Uitvaartbegeleiding Mara. De kracht van Mara is kleinschaligheid, haar liefdevolle en betrokken aanpak. ,,Persoonlijk en dichtbij, een afscheid met aandacht voor details en transparante prijzen", aldus Mara.
,,Mijn kracht is persoonlijke begeleiding. Dat is voor de klant heel prettig en vertrouwd. Ik ben altijd voor iedereen 24/7 bereikbaar. Als de nabestaanden voelen dat zij eraan toe zijn om de uitvaart te bespreken kunnen zij bellen. In overleg spreken we dan af waar ik naar toe kom. Indien gewenst kunnen de nabestaanden de laatste verzorging zelf doen, al dan niet met mijn hulp. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, dan geef ik samen met mijn collega de laatste verzorging."

Persoonlijk en transparante prijzen

De uitvaartonderneemster denkt actief mee met de familie als het gaat om de afscheidsceremonie, de rouwkaarten, bloemen en de locatie. ,,Als iemand bijvoorbeeld erg hield van dineren, waarom dan geen afscheid in zijn of haar lievelingsrestaurant? Of waarom geen opbaring thuis? Dit kan in bijna alle gevallen. Ik kijk puur naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Er is bijvoorbeeld ook heel veel mogelijk voor een klein, bescheiden budget. Ik werk dan ook met een vast tarief voor mijn diensten. Voor de producten en diensten van derden wordt de inkoopprijs doorberekend."
Eens een keer nader kennismaken met Mara? Neem dan contact op via www.uitvaartbegeleidingmara.nl of info@uitvaartbegeleidingmara.nl. Dag en nacht bereikbaar via 06-42086022.

Artikel geplaatst op zondag 26 november 2017 - 21:30