Rodi

Bloembollen voor Villa Joep

De medewerkers van Verver waren erg trots met het eindresultaat. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Verver Export aan de Hasselaarsweg was zaterdag 25 november 'the place to be' voor bloembollenliefhebbers uit het hele land. Restpartijen bloembollen werden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Met een deel van de outletopbrengst ondersteunt Verver Export een goed doel: Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker om overlevingskansen van kinderen met neuroblastoom te vergroten.
Om 07.30 uur stonden bezoekers al te trappelen voor de deur van het hagelnieuwe pand; nog nooit is het zo druk geweest tijdens de jaarlijkse Bloembollen Outletstore. Men voelde zich als 'een kind in een snoepwinkel' en werd hebberig van al die mooie bloembollen tegen spotprijzen. Dit zorgde voor een gezellige en opgewekte sfeer, wat het winkelen natuurlijk nóg leuker maakte. Nadat de kas was opgemaakt, heeft Verver Export de donatie voor 2017 bekendgemaakt: maar liefst €1.500,- werd opgehaald voor Villa Joep.
Het team van Verver dankt de enthousiaste bezoekers voor hun aanwezigheid, ook namens Villa Joep, en wenst iedereen veel succes met het planten van 'de buit'. Op naar een bloeiend voorjaar!

Artikel geplaatst op donderdag 30 november 2017 - 09:55