Rodi

Nu ook All-You-Can-Eat & Drink bij GOYA

(foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

HEERHUGOWAARD – Japans restaurant GOYA sushi & grill is dé plek in Heerhugowaard waar onbeperkt gesmuld kan worden van de heerlijkste gerechten. Dat het ook heel betaalbaar is, komt door het succesvolle All-You-Can-Eat-concept. Om de klant nóg meer tegemoet te komen, heeft GOYA sinds kort ook een All-You-Can-Eat & Drink-arrangement voor elke bezoeker (voorheen was dit er alleen voor groepen). ,,Mensen vinden het prettig om precies te weten hoeveel ze kwijt zijn aan een avondje uit”, vertelt restauranteigenaar Martin Man. ,,Bij All-You-Can-Eat & Drink is niet alleen de frisdrank inbegrepen, maar ook de koffie en thee na afloop en zelfs de huiswijn en het tapbier.”
GOYA opende deze zomer haar deuren aan het Coolplein 4-5 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een plek waar het heerlijk toeven is voor jong en oud. Op het menu staan 99 verschillende gerechten uit de Japanse keuken die via een tablet besteld kunnen worden. Geen ‘gedoe’ met briefjes en papiertjes dus. ,,Dat je bij ons met de tablet kunt bestellen, is uniek voor Heerhugowaard”, vertelt Martin trots. ,,Het werkt efficiënt en snel, zodat je niet lang hoeft te wachten op eten.” Gasten betalen een vast bedrag voor het All-You-Can-Eat- óf het All-You-Can-Eat & Drink-menu en het seafood/saladebuffet. Na het diner kan men volop genieten van een uitgebreid dessertbuffet, dat is inbegrepen bij de prijs. ,,We hebben heerlijk ijs en verrukkelijke toetjes en voor de kinderen is er zelfs een chocoladefontein.”
GOYA is de hele week open vanaf 16.30 uur. Prijzen: Maandag tot en met donderdag vanaf € 24,95 en vrijdag tot en met zondag vanaf € 26,50. Kinderen van vier tot en met elf betalen € 12,75. Gasten van 65 jaar en ouder ontvangen € 2,- korting op alle arrangementen. De keuken neemt om 22.00 uur de laatste bestellingen aan. GOYA is ook met de feestdagen geopend.
GOYA sushi & grill is te vinden aan het Coolplein 4-5 in Heerhugowaard. De deur staat altijd open, maar vooraf reserveren wordt op prijs gesteld; bel 072-7432043. Kijk ook eens op goyaheerhugowaard.nl.

Artikel geplaatst op zondag 03 december 2017 - 10:56