Rodi

Stralend de kerstdagen in met Dresspoint

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Wie wil er met Kerstmis nou niet schitteren? Dresspoint organiseert zondag 17 en 24 december twee kerstkoopzondagen met leuke aanbiedingen. Ga langs en laat je verrassen. Bezoekers worden verwelkomd met een hapje en een drankje. En inmiddels is de opruiming ook begonnen. Profiteer mee!
Dresspoint is een begrip in de regio. De winkel is heel sfeervol ingericht, mooi eigentijds en met een warme uitstraling. Dresspoint richt zich op de trendy en modebewuste vrouw die het belangrijk vindt om er voor elke gelegenheid goed uit te zien, maar dan wel op haar eigen persoonlijke manier. De kracht van deze winkel zit in een goed en eerlijk advies. Dresspoint verkoopt een mooie maar betaalbare collectie kleding met een perfecte pasvorm. Maar het is ook hét adres voor trendy accessoires zoals schoenen en laarzen van het merk Via Vai en Tamaris, maar ook riemen, tassen en sjaals. Een compleet aanbod met veel bekende merken. Voor de vrouw die zich jong wil kleden, voor welke gelegenheid dan ook. Verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met 46.
Omdat er steeds nieuwe collecties binnen komen, loont het om regelmatig even binnen te lopen. De koffie staat altijd klaar. Nieuwsgierig geworden? Dresspoint is zes dagen per week open: maandag van 11.00 tot 17.30, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30, vrijdag van 09.30 tot 21.00 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.
Kijk ook eens op www.dresspoint.nl en de Dresspoint Facebook-pagina.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 december 2017 - 09:23