Rodi

Al ruim dertig jaar vuurwerkverkoop bij Multimate

HEERHUGOWAARD - Multimate Heerhugowaard verkoopt al ruim dertig jaar vuurwerk aan de Middenweg 275, een vertrouwd adres. Multimate heeft de beschikking over een grote bufferbewaarplaats, alsmede een royale verkoopruimte met vlak daarbij nóg een bewaarplaats. Door de combinatie hiervan en voldoende verkopers kunnen klanten goed en snel geholpen worden. Ook is er ruime parkeergelegenheid aanwezig.
De bewaarplaatsen en de verkoopruimte zijn voorzien van een automatische sprinklerinstallatie; deze wordt samen met de brandmeld- en onruimingsinstallatie regelmatig gekeurd door een erkend bureau. Elk jaar worden aanpassingen aangebracht om te blijven voldoen aan de nieuwste voorgeschreven regels en wetten. De veiligheid staat voorop!
Wie zijn vóór de kerstdagen bij Multimate bestelt en betaalt, ontvangt als cadeautje gratis vuurwerk. Bestellen en betalen kan niet alleen in de winkel, maar ook via www.vuurwerkheerhugowaard.nl. Naast het standaard vuurwerk heeft Multimate nu ook een nieuwe vuurwerklijn in haar assortiment, de Red Wire. Dit is professioneel vuurwerk (categorie 2) van sublieme kwaliteit die door de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland op de markt is gebracht voor particulier gebruik. Red Wire – www.redwirevuurwerk.nl – is alleen verkrijgbaar bij 24 geselecteerde dealers in Nederland, waaronder dus Multimate Heerhugowaard!

Vuurwerkshow

Tijdens een vuurwerkshow, vrijdag 22 december om 20.00 uur op het voetbalcomplex van SVW aan de Parklaan in Heerhugowaard, wordt naast het standaard assortiment ook dit professionele vuurwerk getoond. De toegang is gratis.
Verkoop en afhalen van vuurwerk is uitsluitend donderdag 28 en vrijdag 29 december van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag 30 december van 08.00 tot 17.00 uur en zolang de voorraad strekt. Het advies is om reeds bestelde producten op de eerste twee verkoopdagen op te halen vanwege de te verwachte drukte. Let op: kom op tijd, want zondag 31 december is er landelijk geen vuurwerkverkoop meer. Tijdens de verkoop maakt het team van Multimate er een feestje van, met gratis koffie of warme chocomelk, iets lekkers en verrassend entertainment.

Artikel geplaatst op donderdag 14 december 2017 - 11:07