Rodi

Jaar lang acties bij vernieuwde Snackerij

HEERHUGOWAARD - Restaurant Aangenaam gaat per 1 januari op in De Snackerij. Beide etablissementen zijn al gehuisvest in hetzelfde pand, dat tussen kerst en oud en nieuw wordt verbouwd. Uitbater Bob Tromp over deze strategische beslissing: ,,We gaan terug naar hoe het begon, naar wat onze klanten willen én naar waar ons hart ligt." Omdat De Snackerij in 2018 bovendien twintig jaar bestaat, profiteren klanten het hele jaar van flinke aanbiedingen.
De naam Restaurant Aangenaam verdwijnt van de gevel, maar in de keuken blijven dezelfde twee koks hun heerlijke gerechten bereiden. Tromp: ,,We zitten op bedrijventerrein De Zandhorst en achter het NS Station, dus de meeste klanten komen hier voor een vers broodje kroket, royale uitsmijter of lekkere satéschotel. Daarom zijn we vanaf januari ook weer open voor een goede lunch!"

Eerlijke conclusie

Hiermee haalt de horecaondernemer een belangrijke reden aan voor het opheffen van Restaurant Aangenaam: de locatie. ,,Omdat De Snackerij zo goed liep, leek een restaurant een logische stap. We hebben het met hart en ziel geprobeerd, en niet zonder succes, maar iedereen heeft het nog steeds over De Snackerij. Op een gegeven moment moet je je conclusies trekken. En eerlijk is eerlijk: cafetaria annex lunchroom vinden we ook het leukst."
Kwaliteit voor iedereen

Tromp gaat dus terug naar zijn roots, maar behoudt het niveau van een restaurant. Niet alleen de koks blijven aan, De Snackerij blijft ook zijn vis, vlees en brood afnemen bij lokale versspecialisten. ,,We zijn meer dan een snackbar. We serveren heerlijke plates, maaltijdsalades en een keur aan belegde broodjes. We hebben kindermenu’s, een speelhoek, speciale gezinsavonden, ijsjes maken met de kok… Kortom, een sfeervol topadres voor iedereen. Kwaliteit en snelheid staan voorop." De Snackerij behoudt ook zijn bestel- en bezorgservice.
Twaalf Verrukkelijke Voordelen

De nieuwe koers valt samen met een bijzonder moment: in 2018 bestaat De Snackerij twintig jaar. Dat wordt onder meer gevierd met twaalf Verrukkelijke Voordelen. Tromp: ,,Twaalf maanden lang een andere aanbieding. In januari beginnen we met vier gratis milkshakes bij elk Snackpakket! Nieuwsgierig naar de andere acties en onze verrassende menukaart? Houd onze website en Facebookpagina in gaten!"
Kijk ook eens op www.desnackerij.nl en www.facebook.com/desnackerij.

Artikel geplaatst op vrijdag 22 december 2017 - 15:43