Rodi

- Advertorial -
Bewegen bij hart for her
Trainen op je eigen niveau in fijne sfeer

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Je eindelijk eens echt thuis voelen in een sportschool, kan dat? Ja dat kan! Een knusse ruimte met tapijt op de vloer. Een gezellige hoek met roze stoelen en een tafel waarop thee en water met fruit klaar staat voor tijdens en na het sporten. Er hangt een fijne sfeer, steeds meer dames vinden dan ook de weg naar deze sportieve vestiging in de Stad van de Zon. Bewegen bij hart for her Heerhugowaard is anders.
Al meer dan anderhalf jaar helpt Tamara Kruijsheer vrouwen trainen op hun eigen niveau. Ze daagt je uit wanneer je dat wilt of remt je af als dat nodig is. Bij hart for her kun je jezelf zijn. Iedereen, van alle leeftijden (15 tot 85 jaar) kan dit circuit doen. Je komt binnen wanneer je wilt en start met een half uur durende intervaltraining. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en honderd procent veilig voor de gewrichten. De tussenstations zijn afwisselend, uitdagend, soms zwaar maar geheel aanpasbaar aan iedereen en zorgen vaak voor een lach.
Er trainen oma's, tieners, vrouwen met jonge kinderen, oudere kinderen, drukke banen en minder drukke banen, topsporters, hardlopers, andere gezellige sporters, vrouwen die al heel fit zijn en vrouwen die dat vroeger waren en weer willen worden.

Meer energie, minder stress

Tamara: ,,Stevig bewegen is de oplossing voor een hoop (lichamelijke) problemen en helpt zeker ook tegen een winterdepressie. Je maakt endorfine aan, en dat wordt niet voor niets het gelukshormoon genoemd. Sporten bij hart for her Heerhugowaard, daar wordt je vrolijk van... en nog fit ook! Hart for her biedt vrouwen een training van dertig minuten in een afwisselend circuit waardoor zij zich weer fit(ter) zullen voelen, sterker worden en ook nog eens af kunnen vallen."
Begeleid afvallen

Het circuit is de hoofdzaak, maar ook voor begeleid afvallen kan men terecht bij deze vestiging. Daarvoor werken ze samen met SLIMdiet, een vier-fasen proteïnedieet, boordevol eiwitten voor behoud van spiermassa en waarmee men geholpen wordt naar een gezond eetpatroon. Ook niet-sporters kunnen een afspraak maken voor een gratis intakegesprek.
Ook benieuwd wat hart for her Heerhugowaard voor jou kan betekenen? Vraag een proefles aan via www.hartforher.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook, 06-34409356 of tamara@hartforher.nl.

Artikel geplaatst op maandag 01 januari 2018 - 09:33