Rodi

FloatFit in zwembad Waardergolf

HEERHUGOWAARD - Voor een bijzondere, intensieve body work-out kom je naar zwembad Waardergolf! De volledige body work-out FloatFit is in Engeland ontwikkeld en maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van water voor een effectieve en plezierige training. Uitgaand van de balans in lichaam en geest is het de uitdaging om te spelen met de disbalans veroorzaakt door water. Op alle niveau’s van vaardigheid is het genieten van de uitdagingen die uit te oefenen zijn op de aquabasemat.
De training op de drijvende aquabase laat je permanent evenwicht zoeken. Goed voor je core stability. In combinatie met de oefeningen versterkt FloatFit alle spieren in je lijf. De trainingen worden gegeven door een gekwalificeerde trainer.
Zwembad Waardergolf daagt je uit met de zeer intensieve body work-out FloatFit. ,,We garanderen dat je na het half uur moe maar voldaan van de aquabase komt. Het resultaat: een strak lijf en een conditie waar je trots op kunt zijn. Je voelt je lekker en vol nieuwe energie. Zeker weten, we zien je terug voor de tweede continue fysieke uitdaging. De combinatie van fun en training maken deze intensieve volledige body work-out tot een ontspannen inspanning."
Aan een trainingsles doen maximaal tien deelnemers mee. Een half uur knallen voor € 7,- (losse les) Wie een Aquasportpas aanschaft, te gebruiken bij alle aquasportlessen in de Waardergolf, kan tien keer FloatFitten voor € 56,80. Ook in dit geval dienen deelnemers zich per les in te schrijven. De lessen zijn op woensdag van 20.15 tot 20.45 en van 20.45 tot 21.15 uur en starten op 10 januari. Reserveer altijd vooraf je aquabase-mat bij de receptie. Op dit moment is de Waardergolf bezig om reserveringen te digitaliseren.
Meer weten? Bel de receptie van zwembad Waardergolf via 072-5675040 of info@heerhugowaardsport.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 28 december 2017 - 13:03