Rodi

Doelen stellen in zwembad Waardergolf

De Swimtag houdt overzicht van al je zwemsessies en je persoonlijke trainingsvorderingen. (foto VarioPlay)

HEERHUGOWAARD - Ga uitdagingen aan in het jaar 2018! Dat kan prachtig met het nieuwe zwemregistratiesysteem dat in zwembad Waardergolf wordt gebruikt. Zwem nog sneller dan Maarten van der Weijden het Kanaal over van Calais naar Dover, zwem een rondje Malediven of maak je kilometers in de grachten van Amsterdam. Met de Swimtag kun je diverse virtuele nationale of internationale zwemcompetities kiezen of je eigen persoonlijk record verbeteren.
De Swimtag houdt overzicht van al je zwemsessies en je persoonlijke trainingsvorderingen. Met deze polsband meet je je zwemprestaties en krijg je direct inzicht in de gezwommen zwemslagen zoals zwemtijd, slagfrequentie, afstand, calorieverbruik en rustperiode. Doelen stellen wordt zo een stuk makkelijker en meetbaar. Er kan ook een koppeling worden gemaakt met Strava of Facebook.
De polsband houdt alle trainingsvoortgangen bij, wat natuurlijk ontzettend motiverend voor de zwemmers is om vaker het zwembad in te duiken en de eigen prestaties te verbeteren. De trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld om sporters langer, verder en sneller te laten zwemmen. Er zijn programma’s voor beginners tot gevorderden. Alle gegevens kunnen ook automatisch op social media worden geplaatst zodat je vrienden direct je nieuwe record kunnen zien.
Door een abonnement af te sluiten bij zwembad Waardergolf krijgen de leden een kaart die je de toegang tot dit systeem verschaft. De kaart die je koopt wordt bij de receptie gescand en maakt de koppeling met de polsband. Nadat je je banen hebt gezwommen en je de polsband hebt ingeleverd worden je gegevens direct gedownload en kun je thuis je gegevens terugvinden op de site van Swimtag.
Het gebruik van dit Swimtag-systeem kost slechts 5 euro per maand, of 50 euro voor een heel jaar. Dit is exclusief een toegangskaartje tot het zwembad.

Artikel geplaatst op donderdag 04 januari 2018 - 10:51