Rodi

- Advertorial -
Maak goede voornemens waar met De Fitmaker

HEERHUGOWAARD - Heb jij goede voornemens gemaakt? Op plaats 1 en 2 staan dit jaar gezonder eten en meer bewegen volgens diverse onderzoeken.
Als je écht wil dat er wat verandert en dat je de goede voornemens langer volhoudt dan vier weken, moet je op zoek gaan naar iets dat bij je past, iets wat je leuk vindt. Is een sportschool helemaal niks voor jou? Dan is de kans groot dat je goede voornemen op niets uitloopt en kun je beter wat anders kiezen. Ga dus ook geen dieet volgen waarbij je de hele dag honger hebt. Ook dat is niet lang vol te houden. Maak duurzame keuzes die in je leven passen.
Wellicht past buiten sporten beter bij je en haal je daar meer voldoening uit dan uit sporten in de sportschool. Veel mensen vinden het bovendien fijn om samen te sporten in een team, of individueel in een groep. Doordat je maatjes op je wachten kom je toch van de bank af om even lekker aan de slag te gaan. Bovendien is een training in een groep heel gezellig.

Gratis bootcamp

Om je te helpen je goede voornemens kracht bij te zetten organiseert De Fitmaker zondag 21 januari vanaf 10.00 uur een gratis Bootcamp Evenement op het Strand van Luna in Heerhugowaard. Deelnemers verzamelen op de dijk bij de eerste windmolen. Aanmelden kan via hallo@fitmaker.nl. Meer info op www.fitmaker.nl/blog.

Artikel geplaatst op vrijdag 12 januari 2018 - 11:07