Rodi

SKL en Blauw Loper nu ook in Heerhugowaard

Het Parapluutje aan de Plutolaan maakt deel uit van SKL. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Het Parapluutje, peuterspeelzaal binnen basisschool De Kleine en Grote Beer in Heerhugowaard, heeft een nieuw gezicht. Sinds 9 januari is Het Parapluutje onderdeel van Stichting Kinderopvang Langedijk (SKL). Met deze locatie heeft Kinderopvang Langedijk nu haar 47e groep geopend, en haar eerste peuterspeelzaal in Heerhugowaard.
De keuze om deze peuterspeelzaal over te nemen, komt voort uit de bestaande samenwerking met de Blauwe Loper, waar ook De Kleine en Grote Beer deel van uitmaken. De directeur van deze basisschool, 'meester Bas', werkte in Langedijk eerder samen met SKL. ,,Kinderopvang Langedijk heeft als motto 'Bij ons word je spelend wijs en groot' en dat zullen wij ook gaan uitdragen bij alle peuters van Het Parapluutje in de Kleine en Grote Beer. Kinderopvang Langedijk gaat er iets moois van maken en zorgen voor een goede doorgaande ontwikkeling van peuters naar kleuters, samen met de vertrouwde medewerkers. Ook blijft het aanbod van voor- en vroegschoolse educatie mogelijk."
Meer weten over de voorschoolse periode op peuterspeelzaal Het Parapluutje in Heerhugowaard? Bel Kinderopvang Langedijk via 0226-320208.
Het Parapluutje is te vinden aan Plutolaan 2a in Heerhugowaard.

Artikel geplaatst op maandag 15 januari 2018 - 12:59