Rodi

Tesselaar Makelaardij 'Beste Makelaar' met een 9,4

Team Tesselaar is de klant graag van dienst. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Tesselaar Makelaardij is door de onafhankelijke makelaarssite widbm.nl met een 9,4 wederom uitgeroepen tot Beste Makelaar van Heerhugowaard en omgeving.
Het is Tesselaar Makelaardij in 2017 voor de wind gegaan. Het kantoor is door Jim geopend in april 2016 aan de vertrouwde Bickerstraat en kende een zeer succesvolle start. De eerste twee jaren zijn voorbij gevlogen en 2018 belooft wederom een onroerend goed jaar te worden. Jim Tesselaar is rechtdoorzee en zijn motto - ‘Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg’ - maakt hij meer dan waar. Klanten waarderen de persoonlijke en klantgerichte aanpak.
Doordat Jim en Elles geboren en getogen Waarder zijn, kent Tesselaar Makelaardij de markt op zijn duimpje. Jim Tesselaar is gecertificeerd Register Makelaar Taxateur. Verhuisplannen? Jim en Elles komen graag langs voor een gratis waardebepaling van de woning. Tesselaar Makelaardij rekent geen opstartkosten, geen intrekkingskosten en men betaalt alles achteraf via de notaris.
Droomwoning gevonden? Tesselaar Makelaardij begeleidt klanten graag bij de aankoop hiervan en ontwikkelde een uniek concept. Ook voor taxaties is Tesselaar Makelaardij het juiste adres. Profiteer van de voordelen en neem Tesselaar Makelaardij in de arm.
Meer weten? Bel 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 18 januari 2018 - 10:25