Rodi

Valentijnsactie bij schoonheidssalon Rolinka

HEERHUGOWAARD - Schoonheidssalon Rolinka bestaat ruim 25 jaar en wordt door steeds meer mensen in Heerhugowaard en omstreken bezocht. Rolinka heeft zich gespecialiseerd in permanente make-up; door middel van microblading worden natuurlijke wenkbrauwen gezet.
Een permanente eyeliner behoort ook tot de mogelijkheden. Elf jaar ervaring zorgt ervoor dat cliënten de salon op en top verlaten. Rimpels op de bovenlip of een neuslippenplooi kunnen worden behandeld met hyaluronzuur, dat met een klein naaldje wordt ingebracht. Er wordt behandeld met IMAGE skincare, een 'cosmeceutical' uit Amerika waarmee hele mooie resultaten worden bereikt. Onder meer acne, huidverslapping, hyperpigmentatie, couperose en rosacea kunnen ermee worden behandeld.

Valentijnsactie

Speciaal voor Valentijn heeft Rolinka een geweldige actie; maak nu een afspraak voor jouw Valentijn en ontvang maar liefst vijftien procent korting op een behandeling naar keuze. Haal de cadeaubon op bij schoonheidssalon Rolinka aan de Stationsweg 50 en laat deze stijlvol inpakken.
Meer weten? Kijk op www.schoonheidssalonrolinka.nl.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 13:16