Rodi

Van 't Riet bestaat 25 jaar

Jan Dirk van 't Riet: 'Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact.'

HEERHUGOWAARD - Van 't Riet bestaat een kwart eeuw! Met gepaste trots blikt Jan Dirk van 't Riet terug op de afgelopen 25 jaar. ,,We zijn begonnen als een verzekeringskantoortje met twee medewerkers en nu, 25 jaar later, is Van ‘t Riet een gevestigde naam. Niet alleen meer voor verzekeringen maar inmiddels ook als makelaardij en voor hypotheken. Met vijftig medewerkers in Heerhugowaard, Noord-Scharwoude en Haarlem die zich dagelijks gemotiveerd inzetten om de relaties pro-actief van dienst te kunnen zijn. De jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest, maar we hebben een solide basis kunnen creëren. Dit maakt dat wij inmiddels ook een partij zijn die zich bij de verzekerings- of financieringsmaatschappijen hard kan maken voor de belangen van onze relaties."

,,Al die 25 jaar is onze visie in de kern hetzelfde gebleven", zegt Van 't Riet. ,,Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Dan pas kun je een goed (totaal)advies geven aan de klant of kunnen onze eigen schadebehandelaars bij schades de belangen beter behartigen. Want vaak genoeg stuiten wij op zaken waar de klant niet bij stil heeft gestaan. Daarom hebben wij financiële adviseurs die nog bij je thuis komen en telefonistes die je persoonlijk te woord staan. 

Vaak werken er meerdere specialisten samen om te zorgen dat alle zaken van een relatie goed op elkaar afgestemd worden. Bijvoorbeeld bij ver- en/of aankoop van een huis, daarbij horen ook een hypotheek en verzekeringen die wel of niet nodig zijn. Óf om de juiste voorzieningen te kunnen treffen voor je oude dag. Doordat wij een totaaloverzicht hebben van de situatie en wensen van de klant kunnen wij een goed (én onafhankelijk) advies op maat geven. Dat dit een absolute meerwaarde van Van 't Riet is, horen wij ook van klanten terug. En inderdaad, ik ben er best wel een beetje trots op hoe wij hier met alle medewerkers invulling hebben kunnen geven aan onze visie."
Wie jarig is trakteert! ,,Een goede gewoonte, wat we dan ook zeker gaan doen!", lacht Jan Dirk van 't Riet. ,,Een jaar lang trakteren wij onze relaties en Facebook-volgers op leuke acties. We zullen deze 'traktaties' natuurlijk ook vermelden in deze krant!"
Van 't Riet is te vinden aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard, aan de Dorpsstraat 575a in Noord-Scharwoude en aan de Zenegroenkade 2 in Haarlem. Telefoon 072-5766300. Meer weten? Mail naar info@vanhetriet.nl of kijk op www.vanhetriet.nl en facebook.com/vanhetriet.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 januari 2018 - 08:00

Foto's