Rodi

Krokante vlaaiweken bij De Roset

(foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

HEERHUGOWAARD – De ware fijnproever weet allang waar hij moet zijn voor het lekkerste gebak, de fijnste chocolade en het meest smaakvolle zelfgemaakte ijs: bij patisserie De Roset in winkelcentrum Middenwaard. Goed nieuws voor iedereen bij wie het water nu al in de mond loopt: het zijn de krokante vlaaiweken bij De Roset en dat betekent dat naast het vaste assortiment er meerdere verrukkelijke soorten krokante vlaaien verkrijgbaar zijn. Dat wordt smullen!
Genoot de liefhebber in januari van de smakelijke tompoucen van De Roset; in februari staat de vlaai centraal. De krokante wel te verstaan. Het aanbod aan krokante vlaaien is gerust indrukwekkend te noemen: er kan gekozen worden uit kersen, yoghurt/frambozen, hazelnootkrokant, chocoladekrokant, monchou, Breugel/passie en natuurlijk de appelkruimelvlaai. Gebak dat je absoluut een keer geproefd moet hebben! ,,In onze winkel verkopen we uitsluitend ambachtelijke banketbakkersproducten, zonder kunstmatige toevoegingen", vertelt eigenaar Martin Langeveld, die ook al jaren twee patisserieën en een ijssalon runt in Castricum. ,,Daarbij houden we vast aan de traditionele recepten en gebruiken we geen fabrieksmatig geproduceerde poeders en mixen. We maken uitsluitend gebruik van roomboter, vers fruit en fairtrade chocolade." Pure producten dus, die met veel liefde en zorg zijn bereid.
De hele maand februari worden de vlaaien extra voordelig aangeboden. Zo is de Vlaai van de Week de appelkruimelvlaai voor acht personen, deze kost slechts 9,95 euro. Houd deze krant in de gaten voor actuele aanbiedingen.
De Roset is te vinden naast de Hema in winkelcentrum Middenwaard. Kijk ook eens op www.deroset.nl en volg De Roset op Facebook.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 februari 2018 - 10:00