Rodi

'Multimate helpt' geeft oog en aandacht aan lokaal doel

Het leukste van de actie was natuurlijk het uitdelen van de cheques aan vertegenwoordigers van de goede doelen. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Een groot succes. Zo kan 'Multimate helpt' het best worden omschreven. Met de actie vroeg Multimate de afgelopen twee maanden aandacht voor kleine en grote lokale doelen. Bij iedere twintig euro, besteed bij Multimate, kon er een hulpmunt aan één van de drie geselecteerde doelen worden gedoneerd. Bij Multimate Heerhugowaard is een bedrag opgehaald van 1.522,00 euro voor drie goede doelen, dat zij kunnen besteden in producten of service. Zo kan Multimate bijvoorbeeld een deur, kast of raamdecoratie op maat afleveren en inbouwen bij de club of stichting. Het onderscheidt zich daarmee van de klassieke bouwmarkten.
Multimate is sinds jaar en dag betrokken bij omgeving en gemeenschap. Zo ook deze keer. Met de actie helpt Multimate clubs, stichtingen en instellingen een handje. Denk aan een flinke verfbeurt voor het clubhuis of een opknapbeurt van het bejaardentehuis. Vervolgens hebben medewerkers, volgers, fans en sympathisanten de hulpmunten gedoneerd aan het gewenste doel. De spaarstand was te volgen op een winkeldisplay. In Heerhugowaard is er gespaard voor SVW '27, De Pieter Raat Stichting en Tennisvereniging Heerhugowaard. Met deze actie laat Multimate duidelijk weten waar het voor staat: het ontzorgen van de klant. Van begin tot eind en met een totaaloplossing voor iedere klus.

Multimate

Multimate is de meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland die 'van onder naar boven' samenwerkt om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Zo helpt Multimate iedereen met zijn of haar klusproject, van begin tot eind. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering van artikelen en de montage thuis.
Multimate Kamp Bouwmarkt bv is te vinden aan de Middenweg 275 in Heerhugowaard. Telefoon 072-5726666, mail heerhugowaard@multimate.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 februari 2018 - 10:25