Rodi

Spaans leren op een ontspannen manier

HEERHUGOWAARD - Vraag de gemiddelde vakantieganger naar zijn kennis van het Spaans en hij roept spontaan met brede grijns: 'Dos cervezas por favor! Dat is het enige dat ik weet'.
Toch zouden veel mensen graag willen leren zich wat beter verstaanbaar te maken in het Spaans, omdat ze bijvoorbeeld al jaren naar Spanje op vakantie gaan, Spaanstalige familie hebben of gewoon een leuke cursus zoeken voor de winteravonden. Het idee terug naar de schoolbankjes te moeten in een grote klas, houdt hen echter vaak een beetje tegen zich voor een cursus Spaans aan te melden.
Bij Ilse Duijn kunnen belangstellenden al na één beginnerscursus een eenvoudig gesprek in het Spaans voeren. De cursussen worden gegeven op diverse niveaus in groepjes van maximaal vijf personen in de gemoedelijke sfeer van de huiskamer, onder het genot van een lekker kopje koffie. Hoewel er aan enige grammatica natuurlijk niet te ontkomen valt, zal tijdens de lessen de nadruk liggen op conversatie. Met niet meer dan vier medecursisten heeft iedereen uitgebreid de gelegenheid om zonder schroom spreekvaardigheid te oefenen en vragen te stellen over de lesstof. Ook privélessen behoren tot de mogelijkheden.
Maandagavond 5 maart start weer een cursus Spaans voor Beginners. ijk voor meer informatie op www.spaanslerenhhw.nl of bel 06-14534159.

Artikel geplaatst op maandag 12 februari 2018 - 14:08