Rodi

D66 deelt Valentijnstaart uit

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Zoals elk jaar trok D66-Heerhugowaard eropuit om met Valentijnsdag Heerhugowaardse vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De partij toont haar waardering voor hun inzet door een lekkere taart langs te brengen.
Dit jaar werden twee vrijwilligersorganisaties met een bezoek verrast: jongerenorganisatie TAS en de Huttenbouw Butterhuizen. Beide organisaties maken zich sterk voor de jeugd in Heerhugowaard en doen dit al jaren met veel passie! Jongerenorganisatie TAS is bijna twintig jaar actief in Heerhugowaard; eerst als onderdeel van een welzijnsorganisatie, maar sinds 2015 als stichting en volledig door vrijwilligers bemenst. Na een aantal verhuizingen is hun huidige locatie wijkcentrum De Horst, waar zij graag willen blijven. Naast de huttenbouw in de zomervakantie organiseert TAS kinder- en tiener(vakantie)activiteiten voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met vijftien jaar. Meer informatie is te vinden op tasheerhugowaard.wordpress.com.

Vrienden van Butterhuizen

De Vrienden van Butterhuizen organiseren in hun wijk de huttenbouw in de zomervakantie, maar ook de Luna Beach Run en de Nacht van de Nacht in Butterhuizen. De huttenbouw wordt georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers die ondersteund wordt door een jeugdcrew. Jongeren die vanwege hun leeftijd niet meer mee kunnen doen met de huttenbouw helpen voornamelijk met de uitvoerende taken.
D66 Heerhugowaard wil beide organisaties ook hier nogmaals bedanken voor hun inzet voor de kinderen van onze gemeente, zij maken onze stad weer een beetje mooier!

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 09:15