Rodi

Hypotheek regelen via de webcam

(aangeleverde foto)

REGIO - Een hypotheek regelen kan bij Hypotheekshop Beverwijk via de webcam, op ieder gewenst moment en tegen een zeer gunstig tarief. Met ingang van 1 januari 2018 mag een starter op de woningmarkt nog maar maximaal de koopsom van de woning lenen. Dit betekent dat starters meer eigen geld mee moeten nemen wanneer zij een woning willen kopen. Hierdoor wordt de stap om een woning te kopen nog groter dan dat het al was. De Hypotheekshop Beverwijk onderkent deze ontwikkeling en wil iedereen die voor de eerste keer een huis gaat kopen tegemoetkomen.
Ed Kas van de Hypotheekshop Beverwijk legt uit: ,,Nieuwe omstandigheden vragen om creatieve oplossingen. Als dienstverlener kun je niet achterover leunen en denken dat het wel goed zal komen. De consument van nu heeft een druk sociaal leven en een hypotheek regelen is ingewikkeld en kost tijd. Partners werken meestal allebei en hebben daarnaast vaak nog de zorg voor hun kinderen. Wij leven in een tijdperk waarin internet alles sneller en beter toegankelijk maakt. Door slim gebruik te maken van moderne technieken heeft Hypotheekshop Beverwijk een werkwijze ontwikkeld die het voor woningzoekenden makkelijker maakt om de woning van hun dromen te kopen en tegelijkertijd de kosten voor hypotheekadvies aanzienlijk te verlagen. Sleutelwoorden zijn service en gemak. Zo biedt Hypotheekshop Beverwijk bijvoorbeeld de mogelijkheid om 's avonds of in het weekend een hypotheek te regelen. Ook de mogelijkheid om via een webcam-applicatie met een hypotheekadviseur te overleggen, sluit aan bij de behoefte van de moderne huizenkoper.”
Met dit initiatief van de Hypotheekshop Beverwijk wordt het voor startende woningbezitters een stuk eenvoudiger een hypotheek te verzorgen. Het is niet meer nodig om na een lange werkdag de deur uit te gaan en oppas te regelen. Via een webcam-verbinding is het mogelijk om gewoon thuis vanaf de bank in overleg met een hypotheekadviseur van Hypotheekshop Beverwijk een hypotheek af te sluiten. Dit kan op een moment wanneer het de woningzoekende uitkomt. Deze service biedt Hypotheekshop Beverwijk aan tegen een bijzonder scherpe prijs: vanaf € 995,-.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 februari 2018 - 11:57