Rodi

Geen grens op 'Geniet zonder limiet'

HEERHUGOWAARD - De chef-kok van restaurant d'Olifant heeft weer aantrekkelijke seizoensproducten verwerkt in de gerechtjes op de 'Geniet zonder Limiet'-kaart. 'Geniet zonder limiet' staat voor onbeperkt genieten van een grote diversiteit aan voor-, hoofd- en nagerechten in verkleinde vorm. Voor € 25,- per persoon kan men zoveel van de kaart proberen als men wil. Alle gerechten worden aan tafel geserveerd.
Bij deze winterse ‘Geniet zonder limiet’ zijn onder meer een broccolisoep met kruidencroutons, een tomaten-paprikasoep met gehaktballetjes en een eendenborst met vijgenjam, appel en een rozijnenbroodje voorgerecht te bestellen. Andere culinaire verrassinkjes die op de kaart staan zijn onder meer vitello tonato met kapperappeltjes en tonijnmayonaise, steaktartaar met een koude champignonsaus en een krokante garnalenstengel.
Ook voor de vegetariërs biedt restaurant d’Olifant opties, zoals gegrilde courgette met kaasflakes en pompoenpitjes en pasta carbonara met een vegetarisch worstje. Naast de gerechten van de 'Geniet zonder Limiet'-kaart heeft het restaurant ook onder meer ambachtelijk brood en de overbekende patat met kruidenmayonaise die als bijgerecht kunnen worden besteld.
Natuurlijk ontbreken de desserts niet, met onder meer witte chocoladeparfait met Jan Hagel, een overheerlijke Scroppino of vanille-ijs met frambozensaus.
Een tafel reserveren in de karakteristieke stolp aan de Middenweg kan via info@restaurantdeolifant.nl of 072-5711818. 'Geniet zonder Limiet' is ook uitermate geschikt voor grote groepen.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 maart 2018 - 09:16