Rodi

Auto Beautydag bij Autoschade de Laat

Ron Bruin is directeur van zowel Autoschade de Laat als van GlasGarage Heerhugowaard. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Autoschade de Laat aan de Newtonstraat 38 houdt zaterdag 24 maart voor de achtste maal de Auto Beautydag; een evenement waarbij het uiterlijk van de auto in de spotlights staat. Een ontsierend deukje of lelijke kras kan worden verholpen, tegen een zeer scherp tarief.

,,Onze eerdere ervaringen met de Auto Beautydag zijn zeer positief", aldus Ron Bruin, directeur van ABS de Laat Heerhugowaard bv. ,,Het blijkt voor veel mensen een laagdrempelige manier om iets aan de auto te laten doen. Een klein deukje of een vervelende kras; typisch van die dingen waar je eigenlijk te lang mee blijft rondrijden. Jammer, want hoe klein de schade ook is, 'het mooie' is van de auto af; de auto is direct minder waard bij inruil of verkoop. En dat terwijl een kleine schade heel goed, snel en onzichtbaar te herstellen is."

GlasGarage

De Auto Beautydag is tevens 'open huis'. Autoschade de Laat heeft op hetzelfde adres een GlasGarage-vestiging. De specialisten van GlasGarage staan altijd klaar om te helpen bij autoruitschade; van sterreparatie tot een voorruitvervanging. GlasGarage repareert als het kan en vervangt als het moet. Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en men hanteert strenge FOCWA-normen. GlasGarage geeft levenslange garantie op alle autoschadeherstelwerkzaamheden.
Automobilisten met autoruitschade kunnen telefonisch of via de website een afspraak maken. In de meeste gevallen worden de werkzaamheden uitgevoerd terwijl men wacht. In de wachtruimte is gratis WiFi. Wie minder tijd heeft, kan gebruikmaken van een haal- en brengservice of vervangend vervoer.
Autoschade de Laat is te vinden aan de Newtonstraat 38 in Heerhugowaard. Tijdens de Auto Beautydag geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Kijk ook eens op www.autoschadedelaat.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 maart 2018 - 09:07