Rodi

Start verkoop bouwkavels ‘t Cranenbosch

Zeven ruime kavels aan de Rustenburgerweg gaan in de verkoop. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD - Bot Bouw start maandagavond 26 maart met de verkoop van het project 't Cranenbosch: zeven ruime bouwkavels aan de Rustenburgerweg in Heerhugowaard, waarop grote vrijstaande woningen gebouwd mogen worden. Achter en naast de kavels wordt de ruimte weer ingericht als agrarisch gebied, dus de toekomstige bewoners krijgen vrij uitzicht over het weidse landschap.
De kavels liggen naast de ijsbaan in 't Kruis, op een perceel waar nu nog kassen staan. Deze worden binnenkort gesloopt. Buurtschap 't Kruis vormt de geleidelijke overgang van de verstedelijkte kern van Heerhugowaard naar het open polderlandschap en ligt op het kruispunt van de Rustenburgerweg en de Jan Glijnisweg. De beide kaarsrechte wegen worden gekenmerkt door een lintbebouwing van vrijstaande woningen. 't Cranenbosch zet de huidige lintbebouwing voort.

Verkoopmanifestatie


Op de kavels mogen vrijstaande woningen worden gebouwd, die ieder verschillen in uiterlijk. De uitgangspunten voor het ontwerp en de verkoopprijzen worden bij de start van de verkoop bekend gemaakt. Deze vindt maandag 26 maart van 19.00 tot 20.00 uur plaats bij restaurant Cirkus, tegenover de ijsbaan. Meer informatie staat op www.cranenbosch.nl. Hier is het ook mogelijk om aan te melden voor de digitale nieuwsbrief.

Artikel geplaatst op zondag 11 maart 2018 - 20:48