Rodi

Zorgeloos wonen in Polderstaete

OBDAM - Wonen zonder zorgen, alsof het iedere dag vakantie is! Kamp Projects organiseert donderdag 29 maart in dorpshuis De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam een informatieavond over het nieuwbouwproject Polderstaete in Obdam.


Dit project bestaat uit dertien luxe appartementen met een prachtig terras of balkon van ongeveer vijftien vierkante meter, variërend in woonoppervlakte van 100 tot 150 vierkante meter met twee of drie slaapkamers, op een zeer centrale plek nabij de oude dorpskern. Acht appartementen liggen aan de gezellige Dorpsstraat en vijf aan de achterzijde, met overhangende balkons aan het water. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond, een eigen parkeerplaats en er is een gezamenlijke opstelplaats voor boosters. Het gebouw is verder van alle gemakken voorzien.
De voor de nieuwbouw benodigde omgevingsvergunning is inmiddels verleend. De planning is om in het najaar te starten met de nieuwbouw. Zo zal deze open plek aan de Dorpsstraat eindelijk ingevuld worden.
Meer weten? Kijk op www.polderstaete-obdam.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 maart 2018 - 08:59