Rodi

Vrolijk Pasen bij Borghuis Tuinmeubelen

Wees ook in het paasweekend welkom bij Borghuis Tuinmeubelen. (archieffoto)

HEERHUGOWAARD - De showroom van Borghuis Tuinmeubelen is tijdens het paasweekend geheel in kerstsferen. Haal het voorjaar vast in huis! De vele nieuwe sets in de showroom geven een goede indruk van de nieuwe trends op tuinmeubelgebied.
Zo waren de trendy retro kunststof kuipstoelen vorig jaar al een succes, maar dit jaar is het aanbod uitgebreid met nieuwe hippe kleuren. Deze tuinstoelen zijn prima te combineren met elke tuintafel, omdat het onderstel verkrijgbaar is in aluminium en hout. Ook op het gebied van het loungen zijn er nieuwe ontwikkelingen. De standaard loungesets in wicker kent iedereen en ook de lounge-diningsets, waarbij men aan de loungeset kan eten, zijn al jaren populair. Nieuw en in opkomst zijn de platvormsets, al verkrijgbaar vanaf € 899,-. Deze sets zijn standaard iets lager en worden vervaardigd uit nieuwe materialen zoals teak en uit aluminium voor de strakkere tuinen.
Hoeft het allemaal niet zo groot? Voor mensen met een kleinere tuin, balkon of serre die wél lekker willen zitten verkoopt Borghuis Tuinmeubelen veel driedelige sets in diverse stijlen. Voor elke tuin, serre of balkom een passende set.
Borghuis Tuinmeubelen is Goede Vrijdag open van 09.30 tot 18.00 uur, eerste paasdag gesloten en tweede paasdag kan men terecht van 11.00 tot 17.00 uur. Borghuis Tuinmeubelen is te vinden aan de JJP Oudweg 11 in Heerhugowaard. Meer weten? Bel 072-5724022 of kijk op www.borghuistuinmeubelen.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 10:14