Rodi

Ditec2wielers Bike Experience

NOORD-SCHARWOUDE - Ditec2wielers houdt zondag 22 april van 10.00 tot 16.00 uur een testdag bij Gasterij Molengroet in recreatiegebied Geestmerambacht in Noord-Scharwoude.


,,We hebben speciaal voor deze locatie gekozen omdat we hier in een prachtige omgeving lekker kunnen fietsen. Meerdere merken zijn hierbij vertegenwoordigd waaronder Gazelle, Niner, Ridley en Isaac", meldt Bram Rood van Ditec2wielers.
De mountainbikes kunnen perfect op het mtb-parcours van het Geestmerambacht getest worden. De racefietsen en E-bikes kunnen op de verharde weg op en rond het recreatiegebied getest worden. Er zijn verschillende testfietsen aanwezig die uitgeprobeerd kunnen worden. Zo heeft Gazelle E-bikes beschikbaar. Ridley en Isaac-Cycles hebben racefietsen en mountainbikes meegenomen. Ridley heeft ook een E-mountainbike beschikbaar. Niner komt met de fullsuspension mountainbikes.
Zeker zijn van een testfiets en weten welke fietsen aanwezig zijn? Mail naar bram@ditec2wielers.nl of kijk op de Facebookpagina.
Na het testen krijgt iedereen een consumptiebon die bij Gasterij Molengroet kan worden ingeleverd voor een kopje koffie of thee of fris. Neem bij het testen van een racefiets/mountainbike de eigen helm en pedalen mee. Wie deze niet heeft, kan het Ditec2wielers even laten weten. Let op: legitimatie is verplicht!

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 11:55