Rodi

Pasfoto nodig? Ga naar Primera Evers!

(aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD – Het zal je maar gebeuren: sta je op het vliegveld om in te checken voor die droomvakantie naar een ver en zonnig oord, blijkt je paspoort verlopen te zijn! Veel mensen hebben kort voor de zomervakantie pasfoto’s nodig voor een identiteitskaart of paspoort. De meivakantie is hét ideale moment om dat te regelen. Kom naar Primera Evers in winkelcentrum Middenwaard voor een nieuwe pasfoto; zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Een 'leuke' foto kan de nieuwe pasfoto voor officiële documenten niet echt genoemd worden, noodzakelijk wel. Primera Evers heeft in de winkel een pasfotostudio geplaatst, uitgerust met de modernste technieken. ,,We mogen dan niet meer lachen van de overheid, de kwaliteit van deze foto’s is hoog en het beeld mooi”, aldus eigenaar Klaas Evers. ,,Met een beetje trots kunnen we ons ID voortaan dus wel tonen."

Kind- en rolstoelvriendelijk

,,Onze service maakt het mogelijk goede pasfoto’s te maken voor officiële documenten zoals een paspoort, rijbewijs, visums en de ID-kaart. De ruimte is bovendien kind- (pasfoto voor baby’s uit Heerhugowaard) en rolstoelvriendelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om de foto digitaal te laten versturen vanaf ons systeem. Onze medewerkers staan voor je klaar om de foto voor je te schieten, een afspraak is niet per se nodig. Onze winkel is op loopafstand (ongeveer 400 meter) van het gemeentehuis in Heerhugowaard te vinden."
Nu tijdelijk een gratis zak snoep bij het laten maken van een set pasfoto's bij Primera Evers. Deze actie is geldig tot 6 mei. Primera Evers is te vinden aan Middenwaard 59a in Heerhugowaard. Kijk ook eens op www.gelukbijevers.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 20 april 2018 - 10:48