Rodi

Hondendag bij Ruiter & Dier Zeeman

Ruiter & Dier Zeeman organiseert een hondendag in de winkel. (Foto: aangeleverd)

WINKEL - Ruiter & Dier Zeeman organiseert zaterdag 5 mei een hondendag in de winkel. Kom ook naar deze gezellige, informatieve dag in de megastore dieren- en ruitersport speciaalzaak met een grote verscheidenheid aan producten.


Ruiter & Dier Zeeman is te vinden op industrieterrein Winkelerzand aan de Zandloper 9 in Winkel. Op deze dag zijn er van 10.00 tot 16.00 uur allerlei activiteiten voor de hond.
Zo kunnen belangstellenden deze dag verschillende fietskarren komen testen. Kom samen met de hond en neem een eigen fiets mee voor de ultieme testervaring. Ook zijn er zes verschillende soorten scheermachines voor de hond en kat om uit te proberen zodat de beste keuze kan worden gemaakt. Profiteer naast deze activiteiten de hele dag van beestachtige aanbiedingen mét daarbij nog kans op een Snobbs hondenmand door het meedoen aan de prijsvraag! Eveneens kan de klant deze dag terecht voor uitleg en advies over diverse vlooienproducten en is er een stand van Frontline aanwezig om de hond of kat gratis te laten behandelen.
Kortom: deze dag staat volledig in het teken van de hond en is een feest voor mens en dier. Save the date en tot ziens in Winkel!

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 10:47